• home
 • video
 • pas verschenen

  "De vooruitgang van Stig Broeckx in de laatste maanden is wonderbaarlijk"

  Positief nieuws over Stig Broeckx.

  De fanclub van Stig Broeckx heeft een update gegeven over de onfortuinlijke renner die bijna een jaar geleden in de Ronde van België zwaar ten val kwam. "In een van de komende weken hoopt Stig voorgoed naar huis te kunnen", klinkt het.

  Stig Broeckx (27) kan intussen op zijn hometrainer fietsen. "Daarbij durft hij zelfs vals te spelen door de termijn van 30 minuten tegen het einde van de sessie te resetten, zodat hij nog langer kan fietsen", schrijft de fanclub van de Lotto-Soudal-renner.

  "Stig is alleszins heel gemotiveerd om keihard te revalideren. Elke dag kijkt hij uit naar de uurtjes waarin hij mag zweten."

  "Of Stig ooit weer kan fietsen? Daarover kunnen de dokters momenteel nog geen prognoses stellen. Maar zowat iedereen is het erover eens dat zijn vooruitgang van de laatste maanden wonderbaarlijk is."

  "Zijn familie hoopt nu in de eerste plaats dat Stig weer een zelfstandig leven zal kunnen opbouwen. In een van de komende weken hoopt hij voorgoed naar huis te kunnen, al zal hij uiteraard dagelijks in het revalidatiecentrum blijven werken aan zijn comeback."