• home
 • video
 • pas verschenen

  Strijdlustige Oliver Naesen: "Het is nog niet voorbij"

  Vorig jaar reed Oliver Naesen naar de 13e plaats in Roubaix.

  Seizoensrevelatie Oliver Naesen spoelt de ontgoocheling van de Ronde van Vlaanderen door met een foto van Parijs-Roubaix op zijn Instagram. "Het is nog niet voorbij", schrijft hij.

  "Koers was echt nog niet gereden"

  Gisteren zette Oliver Naesen, samen met Greg Van Avermaet en Peter Sagan, de jacht in op leider Philippe Gilbert. Tot de wereldkampioen hem meesleurde in zijn val op de Oude Kwaremont.

  Naesen kon een mooie ereplaats vergeten in de Ronde van Vlaanderen. Hij bolde uiteindelijk als 23e binnen in Oudenaarde, op tweeëneenhalve minuut van winnaar Gilbert.

  "Fantastisch van Gilbert, maar voor ons is het zonde", reageerde een Naesen achteraf in de Sporza-studio. "We wilden echt koersen. De wedstrijd was echt nog niet gereden."

  Strijdlustige Instagramfoto

  Op Instagram spoelt Oliver Naesen vanochtend de ontgoocheling door. "Het is nog niet voorbij", schrijft hij onder een foto van Parijs-Roubaix.

  Naesen wil dit seizoen zo veel mogelijk koersen. "Ik doe dat gewoon graag", vertelde hij gisteren nog in de studio. "Vooraf had ik ook meer vertrouwen in Roubaix dan in Vlaanderen."