• home
 • video
 • pas verschenen

  Gemist in het weekend? Hazard, Neymar en een fenomenale omhaal

  Vijf sportgebeurtenissen die u mogelijk gemist heeft?

  De Ronde van Vlaanderen eiste afgelopen weekend zo goed als alle beschikbare spotlights in het sportlandschap op. Daardoor bleven een aantal nieuwtjes in de schaduw. Dit heeft u misschien gemist in het weekend?

  Hazard tegen journalist: "Probeer jij mij in de nesten te werken?"

  Afgelopen week gonsde het in Spanje en Engeland van de geruchten rond Eden Hazard. Real Madrid zou de belg naar de Spaanse hoofdstad willen lokken. Een journalist van Play Sports legde de vraag voor aan de speler zelf na de match tegen Crystal Palace, de ploeg van Christian Benteke.

  Vragen over andere clubs zijn altijd lastig voor voetballer, maar Hazard loste het eerlijk en daardoor erg sympathiek op: "Probeer jij mij in de nesten te werken?", repliceerde hij met een grote glimlach. De perfecte neutralisatie van een hachelijke situatie.

  Bekijk het interview hier.

  Spectaculaire omhaal in Mexicaanse competitie

  De gelijkmaker in het duel tussen Atlas en Tijuana in de Mexicaanse competitie gezien? De Colombiaan Hurtado Herrera scoorde de 1-1 voor de bezoekers met een acrobatische omhaal. Uiteindelijk eindigde de match op 3-3.

  Renner pronkt met geit in La Roue Tourangelle

  De redelijk onbekende Flavien Dassonville weet sinds afgelopen weekend dat het de moeite loont om La Roue Tourangelle, een eendagskoers in de Loirestreek, te winnen. De Fransman van HP BTP kreeg als "trofee" een geitje, dat hij prompt innig in zijn armen nam.

  Neymar vestigt mijlpaal bij Barcelona

  Bij Barcelona onderstreepte Neymar afgelopen weekend zijn naam in het geschiedenisboek van de club. Hij scoorde zijn 100e doelpunt voor de Catalaanse grootmacht. Slechts 15 andere spelers bereikten eerder die mijlpaal. Onder hen Suarez, Messi, Rivaldo, Kluivert en Luis Enrique. 

  Neymar had voor zijn 100e officiële goal maar 178 matchen nodig en doet zo gemiddeld beter dan Messi, die 188 matchen nodig had voor 100 goals.

  Real Madrid bereikt als eerste club 100 miljoen volgers op Facebook

  Terwijl Neymar met zijn 100e goal meewerkte aan de zege van Barcelona tegen Granada, verloor de club dit weekend een andere strijd en wel tegen de grote rivaal uit Madrid. 

  Zaterdag bereikte Real Madrid als eerste club ooit de kaap van de 100 miljoen volgers op Facebook. Pas een dag later kon ook Barcelona uitpakken met dat indrukwekkend aantal volgers. Volgens de Spaanse krant Marca had Barcelona rechtstreekse berichten gestuurd naar volgers met de vraag extra sociale volgers aan te brengen. Maar dat plannetje werkte dus niet.