• home
 • video
 • pas verschenen

  Vantomme: "Verdorie, nu kan ik Sagan niet terugduwen"

  Deze actie van Sagan zorgde afgelopen week voor commotie.

  Peter Sagan heeft een man niet te vrezen vandaag in de Ronde van Vlaanderen. In de week voor de Ronde was er veel te doen over de duw van Sagan aan Maxime Vantomme, maar Vantomme rijdt vandaag niet mee. Het incident lijkt wel afgesloten.

  De ploeg van Vantomme, Veranclassic - Aqua Protect, is niet uitgenodigd voor de Ronde van Vlaanderen. Hij zal Peter Sagan vandaag dus niet tegenkomen.

  Afgelopen week was er commotie ontstaan over een duw van Sagan aan Vantomme op de Kemmelberg tijdens Gent-Wevelgem. Sagan excuseerde zich daarvoor achteraf op Twitter en kreeg vandaag een antwoord van Vantomme, met een knipoog.

  "Geen Ronde van Vlaanderen voor mij vandaag. Ons team is niet uitgenodigd. Verdorie, nu kan ik Sagan niet terugduwen. Dat is maar een grapje."