• home
 • video
 • pas verschenen

  Ontroerend: 5-jarige kankerpatiënt krijgt dikke knuffel op Wembley

  Jermain Defoe pakt de kleine Bradley goed vast.

  Jermain Defoe heeft het hart op de juiste plaats. Bradley, een vijfjarige terminaal zieke fan, mocht gisteren mee het terrein op met de Engelse international. De jongen kreeg een dikke knuffel van zijn idool.

  Samen met Defoe terrein op

  De Engelsen wonnen gisteren in de WK-voorronde met 2-0 van Litouwen. Voor Bradley was het een speciale wedstrijd.

  Samen met zijn idool Jermain Defoe stapte hij mee het imposante Wembleystadion binnen. Op het terrein kreeg de 5-jarige voetbalfan een dikke knuffel van Defoe. De kleine Bradley lijdt aan een zeldzame vorm van kanker.

  Bradley valt in slaap bij Defoe

  Bradley en Jermain Defoe zijn dikke vrienden. De aanvaller van Sunderland bracht de jongen al een bezoekje in het ziekenhuis. Defoe suste Bradley in zijn stoere armen.

  Bradley in de armen van Lukaku

  Bradley Lowery is fan van Sunderland, maar hij gaat ook wel eens naar de concurrentie kijken. In de match tussen Everton en Manchester City maakte hij kennis met Romelu Lukaku. De Rode Duivel nam Bradley in zijn armen.