• home
 • video
 • pas verschenen

  Mist Pozzato het volledige voorjaar? Ook geen uitnoding voor Roubaix

  Pozzato won in 2007 de Omloop Het Nieuwsblad

  De organisatie van Parijs-Roubaix heeft zijn laatste wildcards uitgedeeld. Net als vorig jaar krijgen Wanty-Groupe Gobert en Sport Vlaanderen een uitnodiging. Zo staan er 4 Belgische ploegen aan de start.

  Naast Cofidis, Direct Energie, Fortuneo, Delko Marseille en Roompot is er dus ook plaats voor twee Belgische procontinentale ploegen. Bij de 18 WorldTour ploegen (die automatisch mogen starten) zijn er nog twee Belgische: Quick-Step Floors en Lotto Soudal. 

  Pozzato grote afwezige

  Williers Triestina-Southeast, het team van Pozzato, kreeg nog geen enkele wildcard voor het Vlaamse voorjaar. Voor de Ronde van Vlaanderen maken ze nog een kans, want die wildcards zijn nog niet uitgedeeld. 

  Pozzato werd in 2009 tweede in Roubaix na Boonen: