• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Lady Gaga springt van dak tijdens "halftime show"

  Lady Gaga maakt een indrukwekkende entree.

  Lady Gaga heeft vannacht de pauze van de Super Bowl ingevuld. De Amerikaanse popster stuurde een boodschap van verdraagzaamheid de wereld in. Daarna sprong ze (met kabels) van het dak om haar grootste hits te zingen.

  "1 natie"

  De "halftime show" is in de Verenigde Staten (bijna) even populair als de finale van het American football zelf.

  Lady Gaga begon haar show op het dak van het stadion in Houston. De popster maakte van de gelegenheid gebruik om een boodschap van eenheid en gelijkheid tussen alle Amerikanen uit te dragen.

  Ze zong "God Bless America" en citeerde uit de Belofte van Trouw (aan de Amerikaanse vlag). "One Nation under God, indivisible, with Liberty and Justice for all. (Eén Natie onder God, onverdeelbaar, met Vrijheid en Rechtvaardigheid voor iedereen", sprak Gaga.

  Lady Gaga vliegt

  Na haar opener op het dak van het NRG Stadium sprong Lady Gaga (met kabels) recht het podium op. Ze stak meteen van wal met haar tophit "Poker Face". Daarna bracht Gaga onder meer "Just Dance" en "Bad Romance".

  🎤 Setlist Lady Gaga

  1. God Bless America / This Land Is Your Land
  2. Poker Face
  3. Born This Way
  4. Telephone
  5. Just Dance
  6. Million Reasons
  7. Bad Romance

  🏉 Knap gepakt!

  Op het einde van haar show toonde Lady Gaga haar footballkunstjes. De popster sprong van het podium en plukte een bal uit de lucht.