• home
 • video
 • pas verschenen

  Kroonprinsen: Van motor-acrobaat Mathieu tot Eigen Kweek-Engels

  Mathieu van der Poel kan ook goed uit de voeten op een motor.

  Het Eén-programma Kroonprinsen zit nog tot en met het WK in het spoor van wereldkampioen Wout van Aert (22), zijn uitdager Mathieu van der Poel (21), Laurens Sweeck (23) en Eli Iserbyt (19). Bekijk hieronder de beste momenten uit de derde aflevering.

  Wat doet Van der Poel als ontspanning na een training?

  Video player inladen ...

  Van Aert: "Als een onnozelaar achter hem aan gereden"

  In Gavere blaast Mathieu van der Poel iedereen weg, ook Wout van Aert (die op een dikke minuut eindigt). "Het was echt de keer te veel vandaag", zegt Van Aert. "Maar je gaat én lopen én 3,5 uur trainen én naar de fitness", zegt ploegleider Albert. "Dat is te veel op een dag."

  Video player inladen ...

  Sweeck gaat naar dopingcontrole in vrouwentoilet

  Als winnaar van de GP Hasselt moet Laurens Sweeck mee met de dopingcontroleur. "We moeten veel water drinken vooraleer we gecontroleerd worden. Alcohol mag niet meer. Niet dat ik dat anders zou doen hoor", lacht een guitige Sweeck.

  Video player inladen ...

  Iserbyt gaat naar ploegvoorstelling vriendin

  Puck Moonen, de vriendin van beloftewereldkampioen Eli Iserbyt, gaat dit seizoen aan de slag bij de vrouwenploeg van Lotto-Soudal. "Spreken jullie Eigen Kweek-Engels?", vraagt Iserbyt lachend aan zijn vriendin. "Want er zitten blijkbaar heel wat buitenlanders in de ploeg."

  Video player inladen ...

  Van Aert moet zijn Belgische kleren op zolder gaan zoeken

  Video player inladen ...

  Mathieu gaat helemaal loos op botsautomuziek