• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Mourinho draagt zege op aan Fellaini: "Hij is een belangrijke speler voor mij"

  Fellaini viel tegen Tottenham diep in de toegevoegde tijd in.

  Rode Duivel Marouane Fellaini mocht tegen Tottenham een paar seconden invallen van José Mourinho. Het thuispubliek was het daar niet mee eens en liet dat ook duidelijk horen. Mourinho trok er zich niets van aan en droeg de zege achteraf op aan onze landgenoot.

  Fellaini kostte Manchester United vorige week twee punten door diep in de toegevoegde tijd een penaltyfout te maken tegen Everton. Geen zege voor United, maar wel een 1-1-gelijkspel en duur puntenverlies.

  Vandaag begon Fellaini op de bank tegen Tottenham. Hij kreeg van Mourinho nog een paar seconden speeltijd in de extra tijd. Dat was niet naar de zin van de thuisaanhang. Die liet dat ook duidelijk horen en trakteerde Fellaini op een fluitconcert.

  Mourinho trok zich daar maar weinig van aan achteraf. "Ik wil deze zege opdragen aan Marouane Fellaini. Hij verdient het. Hij kostte ons twee punten de vorige wedstrijd, maar ik wou duidelijk maken dat hij een belangrijke speler is voor mij."

  Mourinho over Fellaini: