• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  's werelds bekendste MMA-vechter blundert op Instagram

  McGregor wil graag vechten tegen Floyd Mayweather.

  Conor McGregor is niet vies van een beetje grootspraak en bijhorende belangstelling. Maar in zijn recentste post op Instagram pakt dat verkeerd uit. In een poging om intelligent over te komen, met een krant in de hand op zijn privéjet, maakt hij zich alleen maar belachelijk.

  Tenzij hij de krant omgekeerd kan lezen natuurlijk... of zijn 9 miljoen volgers in het ootje neemt. De Ierse kooivechter staat erom bekend regelmatig een grap uit te halen.

  Onlangs kwam hij trouwens nog in het nieuws omdat hij Floyd Mayweather uitdaagt voor een bokskamp. McGregor heeft intussen een bokslicentie gekregen, maar de entourage van Mayweather houdt de boot af.

  Conor hangt wel vaker de vlotte boy uit: