• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Gareth Bale blijft tot 2022 bij Real Madrid

  Bale kwam in 2013 in Madrid terecht, zijn contract liep nog tot 2019.

  Real Madrid heeft het contract van zijn Welshe vedette Gareth Bale verlengd tot 2022. De 27-jarige winger kwam in 2013 voor 100 miljoen euro over van Tottenham. Bale is de derde speler van Real die op korte tijd bijtekent na Toni Kroos en Luka Modric.

  Bale had nog een contract tot 2019 bij de Champions League-winnaar. Maandag zet de geniale linkspoot zijn krabbel.

  In 2013 was Bale met 100 miljoen euro de duurste speler ter wereld, die eer is sinds deze zomer weggelegd voor Paul Pogba. De Fransman ging voor 105 miljoen euro van Juventus naar Manchester United.

  In het begin kende Bale wat aanpassingsproblemen, maar nu maakt hij volop het mooie weer in het offensieve trio "BBC": Bale-Benzema-Cristiano Ronaldo. Zowel in 2014 als in 2016 leverde dat de Champions League op.

  Real maakt dus werk van de contractverlengingen van zijn vedetten. Ronaldo's contract loopt tot 2018, de Spaanse pers denkt dat de 31-jarige Portugees binnenkort ook zal bijtekenen.

  Tweet Real Madrid: