• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Bondscoach Argentinië: "Barcelona laat Messi te veel spelen"

  Edgardo Bauza vindt dat Barcelona Messi vaker moet sparen.

  Lionel Messi ligt in de lappenmand met een blessure aan zijn lies en zal daardoor twee WK-kwalificatieduels met Argentinië missen. "Barcelona zorgt niet goed voor hem", zegt de Argentijnse bondscoach Edgardo Bauza.

  Lionel Messi viel gisteren geblesseerd uit in de topper tegen Atletico Madrid. Daardoor kan Edgardo Bauza geen beroep doen op de Barcelona-speler voor de WK-kwalificatiematchen tegen Peru en Paraguay.

  Bauza is uiteraard teleurgesteld dat hij Messi moet missen. "Barcelona wijst ons er altijd op dat we voorzichtig moeten zijn met hem en goed voor hem moeten zorgen, maar zelf doen ze dat niet", jammert de Argentijn.

  "Messi speelt alle wedstrijden bij Barcelona, ze laten hem te veel spelen. Wij hebben eerder al gespeeld zonder hem, maar het is natuurlijk een enorm voordeel als hij erbij is. Messi kan op zijn eentje kansen creëren. Het is een uitdaging voor mij als coach en voor het team om zonder hem te spelen."