• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Zo beleeft Leicester-fan Lineker de zege tegen Club: "Piece of cake"

  De liefde van Lineker voor Leicester is groot.

  Ex-voetballer en tv-presentator Gary Lineker is misschien wel de bekendste Leicester-supporter. Hij stak zijn plezier tijdens de match tegen Club niet onder stoelen of banken. "Een makkie die Champions League", zette hij op Twitter na de derde goal van zijn ploeg.

  De liefde van Gary Lineker voor Leicester City is groot. Zo presenteerde hij na de onverwachte titel van de club een aflevering van Match of the Day in zijn onderbroek (foto).

  De allereerste Champions League-wedstrijd van zijn favoriete ploeg was dan ook een hoogtepunt voor Lineker. De drie doelpunten en de eenvoudige zege tegen Club Brugge maakten het feest helemaal compleet.

  De tweets van Lineker: