• home
 • video
 • pas verschenen

  BBC-presentator houdt bruiloft over aan Olympische Spelen

  Walker kreeg onverwacht bezoek van Maria en haar vriendinnen.

  BBC-presentator Dan Walker zal zich de Olympische Spelen van Rio nog lang heugen. De Brit kreeg in de ether een horde vrijgezelle vrouwen op bezoek. Hij houdt er een uitnodiging voor het huwelijk van de toekomstige bruid aan over.

  Dan Walker leidde de olympische verslaggeving van de BBC in goede banen, tot een groep vrijgezelle vrouwen onder leiding van toekomstige bruid Maria de Cezar de uitzending kaapte. Walker nodigde Maria bij hem uit en de twee hielden live op BBC Four een kort gesprek over de nakende bruiloft.

  Maria was haar stunt met de Britse presentator niet vergeten, want enkele dagen later stond haar moeder, Hercilia de Cezar, naast Walker. De Braziliaanse nodigde hem prompt uit om het huwelijk bij te wonen, dat over een maand plaatsvindt.

  Geen twee zonder drie en dus dook ook de vader van Maria op. De man ging graag op de foto met de Brit en dankte hem, omdat "hij zijn dochter zo gelukkig maakte."