Ga naar de inhoud

Lecluyse ontgoochelt op de 100m schoolslag: "Heb er geen verklaring voor"

 zo 7 augustus 2016 19:24
Lecluyse kwam er niet aan te pas in haar 100m schoolslag.
Fanny Lecluyse is er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de halve finales op de 100m schoolslag. Ze bleef meer dan anderhalve seconde boven haar BR en werd met 1'08"80 pas 27e. "Dit is meer dan slecht en werkt demotiverend", klonk het na haar race.

Lecluyse kwam geen moment in het juiste ritme en tikte met 1'08"80 aan als zevende in haar reeks. Meteen was duidelijk dat een plaats in de halve finales er niet zou inzitten voor onze landgenote.

Ze werd uiteindelijk 27e en was daar achteraf helemaal niet tevreden mee. "Dit is gewoon meer dan slecht. Ik snap het niet en heb hier geen verklaring voor."

"Het gevoel was eigenlijk wel goed en ik had de indruk dat ik nog kon versnellen. Op training was mijn beensnelheid constant en ik voelde dat de vorm er op het juiste moment kwam. Ik weet dan ook niet hoe het komt dat ik het vandaag zo slecht deed. Dit is meer dan slecht en werkt erg demotiverend."

Het zal voor Lecluyse op de 200m schoolslag moeten gebeuren:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.