Ga naar de inhoud

meest recent

Arrivederci Italia: emotionele Conte, knuffelende Buffon, uitgejouwde Zaza

 zo 3 juli 2016 22:13
Buffon bedankte de supporters hoogst persoonlijk.
De Italiaanse selectie heeft Frankrijk verlaten. Bondscoach Conte kon zijn emoties maar moeilijk de baas, aanvoerder Buffon werd bijna dood geknuffeld en de trippelende Zaza probeert het boegeroep weg te wuiven.

Hartverwarmend applaus voor Antonio Conte

De squadra azzurra heeft daags na de verloren thriller tegen Duitsland afscheid genomen van Frankrijk. Op de afsluitende persconferentie was bondscoach Antonio Conte nog steeds van zijn melk. De aanwezige journalisten trakteerden de Italiaanse oefenmeester dan maar op een innemend applaus.

Buffon kan wel een stevige knuffel gebruiken

Aanvoerder Gianluigi Buffon nam vlak voor de afreis richting het vaderland nog even de tijd om buiten het hotel de talrijk opgedaagde supporters persoonlijk te groeten en te bedanken voor hun steun.

Boegeroep weerklinkt voor Zaza

Zo liefdevol Buffon door de wachtende supporters in de armen én harten gesloten werd, zo triest was de aftocht voor Zaza.

De Italiaanse spits, die zich gisteren na enig getrippel en vervolgens een hoog over gejaste penalty tot schlemiel van de dag bombardeerde, werd bij het verlaten van het hotel op boegeroep onthaald.

Met een schuchter handje probeerde de Juventus-aanvaller zich te vermannen, maar de aftocht was toch heel zuur.