Ga naar de inhoud

Olivier Giroud ruilt het Europese voetbal voor laatste hoofdstuk in de MLS

 di 14 mei 2024 16:44
Olivier Giroud stapt weldra op het vliegtuig naar The States.

Olivier Giroud verkast op zijn 37e naar de MLS. De Franse recordschutter was einde contract bij AC Milan en trekt naar Californië. Bij Los Angeles FC tekende hij een contract voor één seizoen met een optie op een extra jaar.

Olivier Giroud maakte gisteren al bekend dat hij AC Milan zou verlaten en dat zijn volgende club in de VS zou liggen. Er werd al langer gefluisterd dat LA FC Giroud had weten te strikken en dat nieuws is nu officieel.

 

Giroud loopt bij LA zijn maatje Hugo Lloris tegen het lijf. Eind juli zou de spits kunnen debuteren in de MLS, al hangt dat natuurlijk af van zijn mogelijke selectie voor het EK (14 juni tot 14 juli) en het parcours van de Fransen.

 

Doelpuntenmachine Giroud voetbalde de voorbije jaren bij Montpellier, Arsenal, Chelsea en Milan. Giroud is de beste schutter in de geschiedenis bij de Franse nationale ploeg. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.