• home
 • video
 • pas verschenen

  16 Belgische refs en juryleden voor Rio zijn voorgesteld

  Deze vrouwen en mannen moeten alles mee in goede banen leiden in Rio.

  Over precies 38 dagen gaan de Olympische Spelen in Rio van start. Naast ruim honderd Belgische atleten, zullen ook zestien Belgische officials aan de slag gaan: scheidsrechters en juryleden. Het Belgisch Olympisch Comité heeft hen dinsdag voorgesteld.

  De zestien officials komen in actie in tien verschillende sporten. Badminton is met drie scheidsrechters het best vertegenwoordigd. Eén van de buitenbeentjes is Laurine Delforge. Zij is amper 25 en zij wordt in Rio de jongste Olympische scheidsrechter ooit in het hockey.

  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  Video player inladen ...