• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Zoontje telt Southampton-doelman Kelvin Davis uit met fantastische strafschop

  Davis Junior weet duidelijk wel hoe hij een penalty trapt.

  Gisteravond heeft Southampton-doelman Kelvin Davis definitief het voetbal uitgewuifd tijdens een huldewedstrijd op het gras van St. Mary's. Aan het einde van de wedstrijd kreeg zijn 11-jarige zoontje Sonnie de kans om een penalty te scoren tegen zijn vader. En of hij dat deed.

  Kelvin Davis keept al sinds 2006 bij Southampton, maar dit jaar hangt de 39-jarige zijn handschoenen aan de haak. Als dank voor zijn tienjarige dienst bij de club werd er dinsdagavond op het gras van het St. Mary's Stadium een huldewedstrijd gespeeld.

  Ook zijn 11-jarige zoontje Sonnie kwam in actie en mocht op het einde met een aantal strafschoppen proberen om zijn vader te verslaan. Bij de vierde poging knalde Davis Junior deze heerlijke strafschop binnen.

  Bekijk hier een interview met Kelvin Davis na de wedstrijd: