• home
 • video
 • pas verschenen

  U vindt dat de Ronde van Vlaanderen in Brugge moet starten

  Antwerpen zou kandidaat zijn als startplaats van de Ronde van Vlaanderen. Maar dat ziet ruim driekwart van onze surfers niet zitten.

  Antwerpen zou in beeld zijn om de plaats van Brugge in te nemen als startplaats voor de Ronde van Vlaanderen. Dat nieuws beroerde de afgelopen dagen wielerminnend Vlaanderen en het liet ook de Sporza-lezers niet koud.

  We vroegen in een poll waar u de Ronde van Vlaanderen het liefst ziet vertrekken: Brugge of Antwerpen? Meer dan 30.000 surfers brachten hun stem uit en ruim driekwart heeft liefst dat alles bij het oude blijft.

  Waar moet de Ronde van Vlaanderen starten?

  • Brugge - 75,94% (22.804 stemmen)
  • Antwerpen - 24,06% (7.225 stemmen)

  In totaal brachten 30.029 mensen hun stem uit.