• home
 • video
 • pas verschenen

  Golden State Warriors boeken 50e zege: op zoek naar record van Jordan

  Verbreekt Stephen Curry het record van Michael Jordan?

  Stephen Curry en de Warriors hebben de Hawks verslagen met 102-92, goed voor hun 50e zege in 55 wedstrijden. Nooit deed een team beter in de NBA. In 1995-'96 had Michael Jordan er met zijn Bulls immers een wedstrijd meer voor nodig.

  De Warriors versloegen afgelopen nacht de Atlanta Hakws en zitten nu al aan 50 zeges in 55 wedstrijden. Stephen Curry en co zijn zo goed op weg naar een nieuw record. Dat staat nu nog op naam van de Chicago Bulls en Michael Jordan.

  In het seizoen 1995-'96 sloten de Bulls de reguliere competitie af met 72 zeges en 10 nederlagen. Hun 50e overwinning kwam er pas na 56 wedstrijden, dus doet Curry het voorlopig nog beter dan Michael Jordan twintig jaar geleden.

  Tweets