• home
 • video
 • pas verschenen

  Namen de spelers van Cheltenham de slechtste vrije trap aller tijden?

  Bij Cheltenham kunnen ze in een rijtje staan als geen ander.

  Een ingestudeerde vrije trap kan geniaal zijn als het lukt, maar ook heel schlemielig overkomen als het mislukt. De spelers van de Engelse vijfdeklasser Cheltenham besloten het erop te wagen en dat leverde een memorabele poging op.

  Niet een, ook geen twee of drie, maar vier overstapjes hadden de spelers van Cheltenham in petto om de tegenstander op het verkeerde been te zetten.

  Het leek alsof de uitendelijke schutter zelf in de war was, want de vrije trap belandde uiteindelijk dichter bij de hoekschopvlag dan bij het doel. Gelukkig voor Cheltenham won het de wedstrijd met 0-1 en blijft het autoritair leider.

  De bewuste vrije trap