• home
 • video
 • pas verschenen

  Arthur De Greef vervangt Steve Darcis in Daviscup

  Arthur De Greed neemt het in maart mee op tegen Kroatië.

  Voor het Daviscupduel tegen Kroatië rekent kapitein Johan Van Herck op Arthur De Greef. De 23-jarige Brusselaar (ATP-225) is de vervanger van Steve Darcis, die vrijdag definitief moest afhaken door een polsblessure.

  Steve Darcis was door een polsblessure al twijfelachtig voor het duel tegen Kroatië, maar vrijdag viel de beslissing. Darcis koos voor een operatie, waardoor hij in april pas terug op de court zou staan.

  Captain Johan Van Herck moest op zoek naar een vervanger en heeft die nu ook gevonden in Arthur De Greef. De 23-jarige Brusselaar is de zesde beste Belg op de ATP-ranglijst en sluit aan bij David Goffin, Kimmer Coppejans en Ruben Bemelmans. De Greef is ook de kleinzoon van oud-voetbalbondscoach Guy Thys.

  Op 4 maart reizen de Kroaten af naar Luik. De Belgische ploeg hoopt even goed te doen als de finaleplek van vorig jaar.

  Tweet