• home
 • video
 • pas verschenen

  Deze tien renners nemen het een allerlaatste keer op tegen Nys

  Sven Nys wuift het publiek uit op 5 en 6 maart.

  De namen zijn bekend van de tien renners die Sven Nys nog een keer het vuur aan de schenen zullen leggen tijdens "Merci Sven", het afscheidsevenement voor Sven Nys. De uitdaging wordt geen klassieke veldrit.

  Nys mag concurrentie verwachten van Lars van der Haar, Tom Meeusen, Toon Aerts, Michael Vanthourenhout, Dieter Vanthourenhout, Vincent Baestaens, Philipp Walsleben, Ben Berden, Sven Vanthourenhout en beloftewereldkampioen Eli Iserbyt.

  De tien renners zullen Nys in het Sportpaleis in Antwerpen uitdagen voor een driekamp, die bestaat uit een verspringcompetitie, een tijdrit en een criterium. 

  Ook een aantal oud-wereldkampioenen en mensen uit de omgeving van Nys zullen aanwezig zijn. Samen met de 39-jarige veldritveteraan zullen zij terugblikken op zijn carrière. "Merci Sven" vindt plaats op 5 en 6 maart.