Ga naar de inhoud

meest recent

Spanje lyrisch over Musonda: "Magie, de reïncarnatie van Pelé, een held!"

 ma 8 februari 2016 07:41
Musonda oogstte tonnen lof na zijn debuut voor Betis.
Charly Musonda Jr. heeft zich bij zijn debuut in de Primera Division meteen in de harten van de Spaanse voetbalvolgers gespeeld. Met een voet in de enige goal (Musonda bediende assistman Van Wolfswinkel) en enkele knappe dribbels had hij een groot aandeel in de 1-0-zege van Betis tegen Valencia. "Musonda was de man van de match", klinkt het in de Spaanse media.

"Musonda was de man van de match"

  • Marca: "Snel, explosief, voortdurend in beweging tussen de lijnen. De jonge Belg heeft de Spaanse voetbalfans meteen duidelijk gemaakt waarom Betis hem heeft ingelijfd. Musonda was de man van de match."
     
  • Estadio deportivo: "Betis versloeg Valencia op het ritme van Musonda. Hij zal Betis ongetwijfeld nog mooie voetbalavonden bezorgen."

"Musonda liet meteen staaltjes van zijn kwaliteiten zien"

  • AS: "Musonda liet bij zijn debuut meteen staaltjes van zijn kwaliteiten zien. Het was vaak pure magie. En niet vergeten dat deze jongen nog maar 19 is."
     
  • El Mundo: "De piepjonge Belg liep zich telkens vrij en zorgde voor tempowissels. Musonda heeft zich geprofileerd als de toekomstige held van Betis."

Spaanse tv-commentator vergelijkt Musonda met Pelé

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.