• home
 • video
 • pas verschenen

  Volg vanaf dit weekend de Turkse competitie bij Sporza

  Jason Denayer speelt dit seizoen in Turkije, bij Galatasaray.

  De kerstman heeft eind vorig jaar enkele leuke nieuwigheden onder onze kerstboom gelegd. Zo kunt u vanaf nu ook de Turkse competitie volgen op onze website en in de Sporza Voetbalapp. De Süper Lig gaat vanaf dit weekend opnieuw van start.

  In de Turkse competitie zijn met Jason Denayer en Luis Pedro Cavanda twee Rode Duivels aan de slag. Denayer wordt door Manchester City voor één seizoen uitgeleend aan Galatasaray. Cavanda is aan zijn eerste seizoen bezig in Turkije, bij Trabzonspor.

  Ook Tom De Sutter vertoeft in Turkije. Hij speelt sinds vorige zomer bij Bursaspor, maar daar heeft de ex-spits van Anderlecht en Club Brugge het moeilijk om zich door te zetten.

  Halfweg de competitie staat Besiktas op kop in de Turkse competitie. De club uit Istanboel telt één puntje meer dan Fenerbahçe, de club van onder meer Robin van Persie (foto). Het Galatasaray van Denayer volgt als nummer 3 al op ruime afstand van de top twee.

  Vanaf dit weekend kunt u de Turkse competitie dus op de voet volgen in ons Match Center en in de Sporza Voetbalapp. U kunt er de scores live volgen en u kan er ook de stand en de topschutters terugvinden.