• home
 • video
 • pas verschenen

  Kylian Hazard treft eerste keer raak bij Ujpest

  Kylian verhuisde afgelopen zomer naar Hongarije.

  Kylian, de derde in het rijtje voetballende Hazards, heeft zijn eerste doelpunt gescoord in Hongarije. Hij hielp zijn ploeg aan de zege met een treffer in de 74e minuut.

  Kylian Hazard tekende afgelopen zomer na een weinig succesvolle passage bij Zulte Waregem bij Ujpest. De middenvelder timmert bij de ploeg van Roderick Düchatelet geduldig aan de weg naar de top en mag nu een eerste doelpunt achter zijn naam schrijven.

  Hazard hielp zijn ploeg op het veld van Honved aan de zege door in de 74e minuut de voorsprong te verdubbelen. Bobal milderde wel nog tot 1-2. Naast Hazard stond er met Jonathan Heris trouwens nog een Belg in de basis bij Ujpest.De ploeg staat nu zevende in het klassement.