• home
 • video
 • pas verschenen

  Barcelona verwelkomt Lionel Messi opnieuw op training

  Messi trapte voor het eerst sinds september opnieuw een balletje.

  Vijf dagen voor de Clasico tegen Real Madrid was Lionel Messi opnieuw te bewonderen op training bij Barcelona. De kans dat de Argentijnse aanvaller zaterdag in actie komt, lijkt echter klein.

  Messi scheurde op 26 september de ligamenten van zijn linkerknie in de wedstrijd tegen Las Palmas en zou zeven tot acht weken moeten toekijken vanaf de zijlijn.

  Dat Messi maandag op het oefenveld verscheen, was een opsteker voor Barcelona vijf dagen voor de Clasico in en tegen Real Madrid.

  Wat opviel op training, die begon met een minuut stilte voor de slachtoffers in Parijs, was dat Messi geen verband droeg aan zijn knie. Toch acht de Spaanse pers de kans klein dat Messi zaterdag in actie komt.

  Barcelona kreeg nog meer goed nieuws te horen want naast Messi kwamen ook middenvelder Ivan Rakitic en doelman Marc-André ter Stegen opnieuw in actie op training na een blessure.

  Ook in het Madrileense kamp viel goed nieuws te rapen. Rafa Benitez recupereert voor de clash tegen Barcelona Sergio Ramos, Marcelo en Isco. Doelman Keylor Navas werkte apart, maar zou klaargestoomd worden voor zaterdag.

  Beelden van Messi op training: