• home
 • video
 • pas verschenen

  Max Verstappen valt opnieuw voor "snelle blonde"

  Mikaela Ahlin-Kottulinsky, een 22-jarige Zweedse, komt uit een racefamilie.

  Max Verstappen heeft een nieuw lief: de Zweedse Mikaela Ahlin-Kottulinsky. De twee maakten hun liefde gisteren openbaar door dezelfde foto te tweeten. Ze delen ook de liefde voor de autosport: hij rijdt F1, zij Audi Sport TT Cup.

  Verstappen wordt eind deze maand 18, Mikaela is 22. Ze hebben alvast gemeen dat ze allebei uit een racefamilie komen. Verstappen is de zoon van oud-F1-rijder Jos Verstappen en ex-karter Sophie Kumpen.

  Mikaela kan ook mooie adelbrieven voorleggen: grootvader Freddy Kottulinsky is de enige Zweedse laureaat van Parijs-Dakar (in 1980), moeder Susanne won het EK rally, vader Jerry het Junior Zweedse rallykampioenschap en broer Fredrik Ahlin rijdt mee in het WK rally.

  Opvallend: ook Verstappens vorige vriendin, de Amerikaanse Sabré Cook, was een "snelle blonde". Cook doet aan karting in de VS.

  Hun eerste foto:

  Vorige vriendin Sabré Cook: