• home
 • video
 • pas verschenen

  Kompany minstens twee wedstrijden aan de kant

  Kompany moest naar de kant in de CL-match tegen Juventus.

  Vincent Kompany zal minstens twee wedstrijden van Manchester City missen door de kuitblessure die hij opliep in de Champions League-match tegen Juventus. "Voor volgende week zaterdag is het nog afwachten", zegt trainer Manuel Pellegrini.

  Dinsdag verliet Kompany verrassend het veld een kwartier voor het einde van Manchester City-Juventus in de Champions League. "Uit voorzorg", stelde hij de fans gerust. "Er is niets ernstigs aan de hand."

  City-coach Manuel Pellegrini laat nu weten dat Kompany toch een weekje buiten strijd zal zijn. De Rode Duivel zal zaterdag niet kunnen aantreden in de competitiewedstrijd tegen West Ham en ook dinsdag in de League Cup tegen Sunderland zal de verdediger er niet bij zijn.

  "Voor de competitiewedstrijd tegen Tottenham volgende week zaterdag is het afwachten", zegt Pellegrini, die zich ook nog positief uitliet over die andere Belg in zijn kern. "De Bruyne past zich snel aan ons systeem aan. Ik ben blij met zijn komst."