• home
 • video
 • pas verschenen

  Anderlecht-aanwinst Trezeguet: "Ik wou niemand kwetsen"

  Mahmoud "Trezeguet" Hassan in actie met de beloften van Anderlecht.

  Anderlecht-aanwinst Mahmoud "Trezeguet" Hassan heeft zich geëxcuseerd voor de vrouwonvriendelijke foto op de sociale media. "Ik wil langs deze weg mijn oprechte excuses aan alle vrouwen aanbieden die zich door de foto gekwetst voelen", laat de Egyptische international weten via de website van de club.

  "Zondag trof ik een foto aan op het internet waar supporters van Anderlecht een trui met mijn naam voor de camera's hielden", doet Trezeguet zijn verhaal.

  "Ik wilde de fans danken voor dit mooi gebaar door die foto te posten via mijn Instagram-account."

  "Ik had zelfs niet gezien dat het om een gemanipuleerd spandoek ging, laat staan dat er vrouwen uit de foto gewist waren. Toen de club mij attent maakte op de misplaatste foto heb ik deze onmiddellijk van mijn Instagram-account verwijderd."

  "Laat een zaak duidelijk zijn: ik wilde niemand kwetsen. Ik ben gewoon veel te snel geweest. Ik wil langs deze weg mijn oprechte excuses aan alle vrouwen aanbieden die zich door de foto gekwetst voelen."

  "Het was geenszins mijn bedoeling ook maar iemand te vernederen. Integendeel. Ik respecteer iedereen."

  Bewerkte foto

  Mahmoud "Trezeguet" Hassan had op de sociale media een bewerkte foto gepost van een deel van het Anderlecht-publiek. Daar waren de gezichten van de vrouwelijke fans op gewist en stond er op een T-shirt een gefotoshopte boodschap om hem te verwelkomen.

  De originele foto

  Met de gezichten van de vrouwelijke fans en een ander opschrift. De Anderlecht-supporter had geen boodschap voor Trezeguet op zijn T-shirt geschreven, wel een voor Gouden Schoen Dennis Praet.