• home
 • video
 • pas verschenen

  Drogba geeft visitekaartje af: hattrick na eerste basisplaats in MLS

  Drogba was al bij zijn aankomst in juli populair in Canada.

  Didier Drogba heeft niet veel tijd nodig gehad om de harten van de fans van Montreal Impact te veroveren. Drogba scoorde in de eerste match waarin hij in de basis startte meteen een (beslissende) hattrick. Bekijk hieronder de beelden.

  Drogba tekende in juli een contract bij Montreal, de ploeg waar ook Laurent Ciman speelt. Twee weken geleden maakte de voormalige aanvaller van Chelsea en Marseille zijn debuut in Canada, maar veel indruk maakte hij niet tijdens zijn invalbeurt.

  Dat maakte de Ivoriaan helemaal goed in zijn tweede wedstrijd. In de eerste helft scoorde hij de 1-0. In de tweede helft zette hij een 2-3-achterstand nog om in een 4-3-overwinning. Bekijk de hattrick en de uitbundige manier waarop Drogba viert.