• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Nainggolan tekent voor een langer verblijf en beter loon bij Roma

  Nainggolan tekende vandaag zijn nieuw contract.

  Radja Nainggolan heeft zijn contract bij AS Roma verlengd tot 2020. Het vorige contract van Nainggolan liep nog tot 2018, maar om zeker te blijven van zijn diensten kreeg de Rode Duivel betere loonvoorwaarden.

  Volgens Italiaanse media gaat Nainggolan tot 2020 elk jaar 3,5 miljoen euro verdienen in Rome. De 27-jarige middenvelder groeide afgelopen seizoen uit tot een van de sterkhouders van Roma. Hij werd door de supporters zelfs verkozen tot speler van het seizoen. Dat wekte de interesse van verschillende clubs. 

  Vorige maand verzekerde Roma zich nog van de volledige eigendomsrechten van Nainggolan. Vorig seizoen was de Rode Duivel voor 50 procent nog eigendom van Cagliari. Een nieuw, verbeterd contract lijkt het definitieve einde van de transfergeruchten over Nainggolan.

  "‘Ik ben blij met dit nieuwe contract", zegt Nainggolan op de website van Roma. "Dit is wat ik wilde en wat de club wilde. We hebben allebei een stap naar elkaar toe gezet en zijn tot de best mogelijke oplossing voor alle partijen gekomen."