• home
 • video
 • pas verschenen

  Bailly: "Celtic is nieuwe start van mijn carrière"

  Bailly is trots met zijn transfer naar Celtic.

  Celtic Glasgow heeft doelman Logan Bailly als nieuwe aanwinst voorgesteld. De ex-Rode Duivel tekende voor drie jaar bij de Schotse kampioen. "Het is een droom die uitkomt."

  OH Leuven had maandag Logan Bailly al uitgezwaaid en de nakende transfer aangekondigd, maar vandaag is alles in kannen en kruiken. Bailly poseerde in het shirt van zijn nieuwe ploeg, waar hij zich voor drie jaar aan bindt.

  "Het is een geweldig gevoel", zegt Bailly. "Celtic is een grote ploeg met een geweldige geschiedenis. En als je hier komt, realiseer je je dat Celtic nog groter is dan je dacht. Het is een droom om voor Celtic te spelen."

  Bailly moet in Schotland concurreren met Craig Gordon. "Ik ben nu 29 jaar en kan nog veel leren van hem. Ik ben nu in mijn piekjaren en hoop dat op mijn 29e mijn carrière een nieuwe boost krijgt. Ik heb wel nog wat jaren voor de boeg."

  Bailly speelde eerder op het hoogste niveau voor Heusden-Zolder, Genk, Borussia Mönchengladbach, Neuchatel Xamax en OH Leuven. Hij was ook acht keer Rode Duivel.