• home
 • video
 • pas verschenen

  KV Mechelen en Anderlecht hebben nog geen akkoord over Obradovic

  Obradovic was tijdens PO I al eens te gast bij Anderlecht.

  De transfer van de Servische linksachter Ivan Obradovic van KV Mechelen naar Anderlecht is nog niet afgerond. Anderlecht heeft al een persoonlijk akkoord met de 26-jarige verdediger, maar op clubniveau moet er nog een overeenkomst gevonden worden.

  "Anderlecht en KV Mechelen hebben elkaar donderdagavond gesproken, maar een akkoord is er nog niet. Het bod van Anderlecht voldoet nog niet aan onze vraagprijs, maar de gesprekken verlopen in een constructieve sfeer", laat KV Mechelen weten in een persbericht.

  Obradovic kwam in 2013 over van Zaragoza en speelde afgelopen seizoen erg constant bij KV Mechelen. De vraagprijs voor de Serviër zou rond de twee miljoen euro liggen. Een definitieve overgang naar Anderlecht lijkt slechts een kwestie van tijd te zijn.