• home
 • video
 • pas verschenen

  Standard: "We hebben ook met Eric Gerets gesproken"

  Eric Gerets bleek geen haalbare piste voor Standard.

  Slavoljub Muslin werd vorige week voorgesteld als nieuwe coach van Standard. Sportief raadgever Axel Lawarée bekent dat de club ook sprak met Eric Gerets. "Maar we konden niet langer wachten op hem", zegt Lawarée.

  Slavoljub Muslin was het wit konijn dat vorige week uit de hoed werd getoverd op Sclessin. Alweer geen Eric Gerets dus voor Standard, ondanks de al jarenlange wederzijdse appreciatie. Toch was Gerets ook nu weer een van de kandidaten om José Riga op te volgen.

  "Vanzelfsprekend heeft Eric een meer dan interessant profiel voor ons. Daarom hebben we ook met hem gesproken. Jammer genoeg heeft hij ons tijdens die ontmoeting uitgelegd dat hij nog een contract heeft bij Al-Jazira", zegt Axel Lawarée.

  "Vanaf dat moment wisten we dat het moeilijk zou zijn voor ons om te onderhandelen over Gerets. De financiële mogelijkheden van Al-Jazira zijn enorm. Wij hebben het nog even wat tijd gegeven, maar we konden uiteindelijk niet langer op hem wachten."