• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Dender krijgt geen licentie en dus mag Deinze naar tweede

  Jan Ceulemans is trainer bij Deinze.

  Coup de théâtre in derde klasse: er komt geen eindronde en dus pakt Deinze het ticket voor tweede klasse. Dender, dat de finale van de play-offs tegen Deinze had moeten spelen, heeft van het BAS geen licentie gekregen.

  Dender was vrij in de eerste ronde van de play-offs en moest het in de finale opnemen tegen Deinze, dat gisteren vernam dat het ook niet in actie moest komen in de eerste fase van de eindronde. Tegenstander Sporting Hasselt had namelijk geen licentie gekregen.

  Vanavond kreeg Deinze nog meer goed nieuws. Het stijgt naar tweede klasse, want Dender heeft van het BAS geen licentie gekregen en dus komt er geen eindronde.

  Het laatste woord in dit dossier lijkt wel nog niet gezegd. Sporting Hasselt liet gisteren via een communiqué weten of het nog stappen zal ondernemen. Het is nog niet duidelijk of Dender zich neerlegt bij de beslissing.