• home
 • video
 • pas verschenen

  Terry: "Hazard is zo goed als Messi en Ronaldo"

  Hazard scoorde vanaf de stip in de 2-1-zege tegen Stoke.

  John Terry bejubelt Eden Hazard na de zege tegen Stoke. "Hij is met voorsprong onze beste speler dit seizoen", zegt de Chelsea-aanvoerder. Doelman Thibaut Courtois daarentegen moet kritiek slikken van zijn coach nadat Charlie Adam hem gevloerd had vanaf zijn eigen helft. "Courtois moet daar anticiperen", vindt Mourinho.

  Chelsea kon zaterdag opnieuw rekenen op Eden Hazard. De Rode Duivel pakte uit met zijn typische dribbels, scoorde in zijn bekende stijl vanaf de stip en leverde de assist af voor de beslissende 2-1 van Loïc Rémy.

  Het inspireerde aanvoerder John Terry tot een lofzang. "Hazard was weer fantastisch", zegt de 34-jarige verdediger op de clubwebsite. "Hazard is dit seizoen met voorsprong onze beste speler."

  "In de wedstrijden waarin we nood hebben aan dat beetje extra, dat sprankeltje magie, staat Hazard altijd op om iets speciaals te creëren. Voor mij is Hazard zo goed als Messi en Ronaldo en hij kan nog beter worden."

  Thibaut Courtois kreeg dan weer kritiek na zijn wedstrijd. Charlie Adam nam onze nationale doelman te grazen met een lob vanaf zijn eigen helft en dat zinde Chelsea-coach José Mourinho duidelijk niet.

  "Als mijn doelman op de rand van zijn strafschopgebied staat, moet hij het spel lezen en zich bewust zijn van de kwaliteit van de tegenstander. Adam heeft een sterke linker en dus moest Courtois daarop anticiperen vanaf het moment dat we de bal verloren."