• home
 • video
 • pas verschenen

  Heeft u deze beauty van Andy Najar al gezien?

  Najar wordt over enkele dagen weer in Anderlecht verwacht.

  Honduras mag een kaars branden voor Anderlecht-speler Andy Najar. Honduras kon zich alsnog plaatsen voor de CONCACAF Gold Cup, onder meer dankzij twee goals van Najar. Vooral zijn eerste doelpunt was een erg fraaie knal.

  Honduras en Frans-Guyana mochten strijden voor het laatste ticket voor de Gold Cup. Frans-Guyana had woensdag de heenmatch met 3-1 gewonnen en leek op weg naar het toernooi, maar Honduras boog de situatie in de terugmatch toch nog om.

  Andy Najar opende op het halfuur de score met een knap schot en twee minuten later tekende hij met het hoofd zelf ook voor de 2-0. Lozano zette net voor de rust de 3-0-eindstand op het scorebord.

  Andy Najar haalt verschroeiend uit

  Met het hoofd tekent Najar voor de 2-0