• home
 • video
 • pas verschenen

  Hazard probeert Courtois te verleiden tot een partijtje rugby

  Hazard probeert Courtois te verleiden tot een partijtje rugby.

  De Rode Duivels trainden vandaag voor de derde keer samen op de velden in Neerpede. De aanwezige toeschouwers en pers waren getuige van enkele opmerkelijke momenten. Daarbij kwam de aard van elk beestje naar boven.

  De speelvogel: Hazard denkt even dat er rugby wordt gespeeld

  De aanvoerder: Kompany dribbelt heel het veld over en werkt knap af

  "Nog 20 seconden" wordt langs de lijn geroepen tijdens een oefenpartijtje waarin het 1-1 staat. Te weinig tijd om nog een combinatie op te zetten en dus besluit Vincent Kompany de match alleen te beslissen.

  Het trainingsbeest: Deschacht wil kosten wat het kost winnen

  "Ik wil elke training aanvatten alsof het mijn laatste kans is bij de Rode Duivels", zei Olivier Deschacht gisteren. Hij lijkt woord te houden. Na een slechte terugspeelbal, waarvan Origi net niet kan profiteren, maakt hij zijn beklag bij de bondscoach. "We spelen in dezelfde kleuren als de tegenpartij."

  En zo houdt Olivier Deschacht de bal in het spel