• home
 • video
 • pas verschenen

  Leicester City-coach krijgt geen straf voor wurggreep

  Nigel Pearson kwam afgelopen weekend in aanvaring met James McArthur.

  Leicester City-coach Nigel Pearson wordt niet gestraft voor zijn handgemeen met Crystal Palace-speler James McArthur. De Engelse voetbalbond FA hield het bij een vermaning.

  Afgelopen zaterdag kreeg Leicester-coach Nigel Pearson het in de Premier League-wedstrijd tegen Crystal Palace even aan de stok met middenvelder James McArthur. De trainer greep zijn tegenstander naar de keel nadat die hem onvrijwillig ten val had gebracht aan de zijlijn.

  De Engelse bond FA boog zich over de zaak, maar heeft vandaag beslist om de trainer van de hekkensluiter in de Premier League niet verder te straffen. In een schriftelijke boodschap wordt hij enkel gewezen op "zijn verantwoordelijkheden".