• home
 • video
 • pas verschenen

  Ibrahimovic: "Standbeeld van Zlatan in plaats van Eiffeltoren"

  De echte Zlatan (links) poseert met zijn wassen beeld.

  Zlatan Ibrahimovic heeft maandag in het Parijse museum Grévin een wassen beeld van zichzelf onthuld. "De rechtse is gemaakt van was, de linkse van staal", liet de Zweed weten via zijn Instagram-pagina.

  Het beeld in Parijs is niet de eerste wassen versie van Zlatan Ibrahimovic. De aanvaller werd eerder al door het beroemde Madame Tussaud vereeuwigd in een wassen beeld. In het Musée Grevin is Ibrahimovic wel pas de tweede voetballer met een wassen beeld, na Pelé.

  De Zweed is tevreden met zijn wassen evenbeeld. "Het ziet er heel gefocust uit, net als ikzelf op het veld. Ik ben heel dankbaar en trots, zeker omdat ik geen Fransman ben. Ik ben hier heel blij mee." Ibrahimovic denkt ook al aan de volgende stap. "Misschien moet Parijs de Eiffeltoren vervangen door een beeld van Zlatan", grapt de spits.