• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Geen WK-finale voor Sebbe De Buck in halfpipe

  Sebbe De Buck (archief) haalde de finale niet.

  Sebbe De Buck is er niet in geslaagd om in de halfpipe de finale te bereiken op het WK snowboard in Kreischberg (Oostenrijk). Onze 19-jarige landgenoot werd met 63 punten 21e in de kwalificaties en enkel de top 10 mocht naar de finale.

  Sebbe De Buck heeft een druk programma in Kreischberg. De jonge Belg doet op het WK snowboard mee aan de halfpipe, de slopestyle en de Big Air. De kwalificaties van de halfpipe waren zijn eerste nummer.

  In zijn eerste run in de kwalificaties liep het meteen fout voor De Buck en dus moest hij alles op alles zetten in zijn tweede run. Die was een heel stuk beter, maar zijn 63 punten waren niet genoeg voor de finale.