• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Bemelmans: "Eindelijk werpt werk zijn vruchten af"

  Ruben Bemelmans overleefde als enige Belg drie ronden in de kwalificaties van de Australian Open en mag als beloning in de eerste ronde Ivo Karlovic bekampen. "Ik voel me fit en vol vertrouwen", zegt Bemelmans.

  De vreugde op het gezicht van Ruben Bemelmans sprak boekdelen na het beslissende punt. "Dit doet heel veel deugd, na een minder jaar in 2014. Ook het feit hoe ik sta te spelen, ik voel me fit en vol vertrouwen."

  "In december heb ik de knop omgedraaid en hard gewerkt. Het waren lange dagen vol fysiek en mentaal werk. Dat werk heeft nu eindelijk zijn vruchten afgeworpen."

  "Ik moet nu voortdoen. In 2013 verloor ik in de eerste ronde met 11-9 in de eerste ronde. Het is sowieso al een mooie Australian Open voor mij. Nu moet ik alles geven en zo goed mogelijk proberen te spelen."

  Bemelmans speelt maandag de vierde wedstrijd vanaf 11u plaatselijke tijd op Court 15. Het 23e reekshoofd, Ivo Karlovic, is zijn tegenstander.