• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Mokulu reist van Bastia door naar Avellino

  Benjamin Mokulu kon zich bij Bastia niet in de basis spelen.

  KV Mechelen heeft Benjamin Mokulu verkocht aan de Italiaanse tweedeklasser Avellino. De Belgisch-Congolese spits werd de afgelopen maanden verhuurd aan Bastia.

  KV Mechelen stalde Benjamin Mokulu deze zomer bij de Franse eersteklasser Bastia. Hoewel hij in de achtste finales van de Ligabeker de bekerheld was tegen Caen kon de 25-jarige aanvaller de sportieve staf niet genoeg overtuigen om hem een basisplaats te geven.

  Toen bij KV Mechelen het bod van Avellino binnenliep, koos de club eieren voor zijn geld. Bij de Italiaanse tweedeklasser tekent Mokulu een contract tot 2017. Hij wordt er ploegmaat van de Belgen Arnor Angeli en Mohamed Soumaré.