• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Schalke 04 huurt verdediger van Manchester City

  Matija Nastasic kwam bij City nog nauwelijks aan de bak.

  Matija Nastasic doet het seizoen uit bij Schalke 04. De Duitsers huren de 21-jarige verdediger van Manchester City, waar hij vaker dan hem lief was op de bank zat.

  Matija Nastasic brak in 2012 door bij Fiorentina, wat hem een lucratieve transfer naar Manchester City opleverde. In zijn eerste seizoen in Engeland stond de Serviër nog vaak in de basis. Hij werd zelfs verkozen tot City's jonge speler van het jaar.

  Vorig seizoen liep het heel wat minder voor Nastasic. Onder meer door blessures kwam hij maar 13 keer in actie. Dit seizoen is hij helemaal uit de gratie gevallen. Enkel in de Community Shield tegen Arsenal mocht hij opdraven.

  Bij Schalke, de nummer 5 in de Bundesliga, moet Nastasic meer aan de bak komen. De Duitsers huren de verdediger tot het einde van het seizoen en zouden ook een optie tot koop hebben afgedwongen. Voor 13 miljoen euro zou Nastasic definitief naar Schalke mogen verhuizen.