• home
 • video
 • pas verschenen

  Simons blijft Club Brugge tot 2016 trouw

  "Ik ben heel blij", zegt Simons.

  Club Brugge heeft tijdens de winterstop zijn huiswerk met verve gemaakt. Gisteren tekenden Brandon Mechele, Björn Engels en Nikolas Storm bij. Vandaag zette ook aanvoerder Timmy Simons zijn handtekening onder een contract tot 2016.

  "De voorbije weken zag ik Mathew Ryan, Victor Vazquez en onze jonge gasten bijtekenen", zegt Timmy Simons op de Club-site. "We zijn met deze hele groep een mooi verhaal aan het schrijven. Daarom ben ik heel blij om nog een extra jaar deel uit te maken van de Club-familie."

  "Deze club is een deel van mijn leven. Het komende anderhalf jaar ga ik alles geven wat ik in mij heb om onze fantastische fans iets terug te geven voor hun jarenlange steun."

  "Ik was al zeer tevreden met de andere contractverlengingen en de nieuwe aanwinsten, maar het bijtekenen van Timmy is de kers op de taart", reageert Club-coach Michel Preud'homme.

  "Hij is de leider van deze groep en bewijst nog steeds elke week zijn waarde op het veld. Met zijn ervaring is hij een grote troef voor deze spelerskern."