• home
 • video
 • pas verschenen

  Famille des Rouches: "Kleur Sclessin zaterdag rood en wit"

  La Famille des Rouches hoopt zaterdag een kolkend stadion te zien.

  Standard sluit zaterdag een turbulent jaar af met een thuiswedstrijd tegen Lokeren. Door de wisselvallige prestaties is Luik niet meer zo vaak "de vurige stede". La Famille des Rouches, een orgaan dat de supporters van Standard vertegenwoordigt, zet dan ook een sfeeractie op poten.

  "Kort voor een belangrijke match in de strijd voor Play-off I, wil La Famille des Rouches zijn totale steun geven aan Standard", klinkt het in een mededeling.

  "Ons stadion is altijd een hel geweest en zal dat zeer binnenkort opnieuw zijn. We wachten ongeduldig de match af, die een revanche moet zijn voor de wedstrijd in de beker van België." Lokeren ging toen met 1-4 winnen bij Standard.

  "De supporters zullen zaterdag cruciaal zijn", gaat La Famille des Rouches voort. "Onze spelers hebben ons gezang en geschreeuw nodig. Ze rekenen op onze volledige steun."

  Daarom lanceert het orgaan een uitdaging. "We willen het stadion rood en wit kleuren. Gebruik jullie sjaals, vlaggen en kerstmutsen."

  "We wachten allemaal de transferperiode af, die ons in staat moet stellen om tot het einde een rol te spelen.  Het bestuur werkt daar aan. Vrijdag werkt Standard een open training af en de aanmoedigingen kunnen dan al beginnen. Iedereen achter onze ploeg", luidt het betoog.