• home
 • video
 • pas verschenen

  Aston Villa-coach: "Mijn dochter slaat harder dan Benteke"

  Christian Benteke kreeg rood na een "slag".

  Christian Benteke werd tegen Tottenham van het veld gestuurd na een opstootje. Zijn coach Paul Lambert kan de reactie van zijn spits wel begrijpen.

  Na een goed uur in Aston Villa-Tottenham kreeg Christian Benteke het aan de stok met Ryan Mason. De speler van Tottenham ging in een duel met Benteke stevig door en ging dan verhaal halen door zijn hoofd richting Benteke's gezicht te duwen. De Rode Duivel duwde Mason weg en kreeg rood.

  Paul Lambert, de coach van Aston Villa, vond de reactie van Benteke relatief onschuldig. "Je kunt het natuurlijk niet goedkeuren, maar het is ook niet zo dat hij een slag à la Mike Tyson uitdeelde. Mijn dochter slaat zelfs harder", zegt Lambert.

  "Benteke werd uitgedaagd. Mason duwde zijn hoofd in Benteke's gezicht. En ook al kan ik Christian zijn reactie begrijpen, ik keur het wel af. Hij is nu drie matchen geschorst en dat is jammer, want hij was in prima vorm. Tottenham kreeg geen vat op hem."