• home
 • video
 • pas verschenen

  Kersvers Rode Duivel Denayer scoort bij Celtic

  Jason Denayer scoorde de 4-0 voor Celtic.

  In de Schotse eerste klasse heeft Celtic een ruime zege geboekt tegen Ross Country: 5-0. Er was ook een glansrol weggelegd voor Rode Duivel Jason Denayer met een goal en een assist. Voor de centrale verdediger is het al zijn derde goal dit seizoen.

  Jason Denayer was de nieuwkomer in de selectie van bondscoach Marc Wilmots voor de matchen tegen Andorra en Bosnië. Wilmots haalde hem vooral bij de kern om de achterlinie te versterken, maar de verdediger heeft ook een neus voor goals.

  Na tien minuten kon Denayer met het hoofd een vrije trap verlengen tot bij Guidetti, die de score opende. McGregor en Stokes diepten de voorsprong verder uit, Denayer maakte er in de 29e minuut met een knap schot 4-0 van.

  Voor de centrale verdediger was het reeds zijn derde doelpunt in zes wedstrijden. Stokes zette in de tweede helft de 0-5 eindscore op het bord.